Veszélyes Fakivágás Budapesten és Pest megyében!
Magas fenyők, Kiszáradt fák, kidőlt, vagy félig kidőlt fák kivágását is vállaljuk!
Szeretjük a kihívásokat, ezért bármilyen esetben számíthat ránk!

Nem számít a mérete!

Több éven keresztül elsajátított Alpin Technikának köszönhetően, bármilyen magas, veszélyes fát kivágunk, igény esetén feldaraboljuk, vagy elszállítjuk!
A legkorszerűbb ipari alpinista felszereléssel dolgozunk, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk elvégezni, ezt a rendkívűl veszélyes feladatot!

Szükség esetén elszállítjuk!

Amennyiben szükséges, igény esetén azonnal elszállítjuk a kidőlt / kivágott fát, hogy ne legyen önnek útban.

Éjjel nappal hívhat, ha veszélyes fakivágásról van szó!!!

Sajnos kiszámíthatatlan, hogy egy komolyabb vihar után mikor fog kidőlni, vagy kicsavarodni egy fa.
Hogy mentsük ami menthető, éjjel-nappal számíthat ránk!
Megóvjuk hogy házára, lakására, garázsára dőljön a fa.

Ha ne adj' Isten, már megtörtént a baj, akkor a lehető legkevesebb kárral tudjuk elmozgatni a helyéről az akár több tönnás fát is, hogy ne okozzon a továbbiakban gondot!

SZÁMÍTHAT RÁNK!

 

Szükség esetén, darus autóval is rendelkezésre állunk!

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Veszélyes Fakivágás
Veszélyes Fakivágás

 

Veszélyes Fakivágás
Veszélyes Fakivágás

img_divider

Válasszon minket!

Szolgáltatásaink:

Fűkaszálás
Bozótírtás
Veszélyes Fakivágás
Szállítás (építőanyag, tüzifa, stb)
Tuskómarás
Telkek - Kertek tisztítása
Zöldhulladék szállítás
Fa, Fenyő gallyazása
Gyomírtás
Vakondriasztás

ELÉRHETŐSÉGÜNK

A veszélyes fakivágás olyan tevékenység, amely szakértelmet, tapasztalatot és szakmai felszerelést igényel. A fák kivágása nem egyszerű feladat, különösen akkor, ha a fa a ház közelében, villamos vezetékek, utak vagy járdák közelében áll. Ez a munka veszélyes lehet, ha az eljárás nem megfelelően és biztonságosan történik. Éppen ezért, ha az Ön ingatlanán egy veszélyes fa áll, és szeretné eltávolítani, akkor érdemes megbízni egy olyan szakembert,(azaz minket) aki a legmagasabb szintű szakértelemmel és felszereléssel rendelkezik.

A kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a veszélyes fakivágásban, és biztosítják, hogy az Ön ingatlana biztonságos és szép maradjon. A csapatunk minden esetben felméri a helyzetet, megtervezi a fakivágás legbiztonságosabb módját, és szükség esetén speciális eszközöket alkalmaz. Az összes fakivágást és eltávolítást a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak megfelelően végezzük, amely garantálja, hogy az eljárás teljes biztonsággal történik.

A veszélyes fakivágás az egy olyan szolgáltatás, amelyet soha nem szabad megkísérelni saját magunknak elvégezni. Ha nem rendelkezik megfelelő szakértelemmel, eszközökkel és tapasztalattal, akkor az eljárás súlyos sérüléseket vagy károkat okozhat. A veszélyes fakivágásnak számos veszélye van, amelyek közé tartozik a fa leesése, az ágak eltávolítása, a magasság kihívásai, a villanyvezetékekkel való konfliktusok, a fa vagy a környező ingatlanok károsodása, valamint az esetleges jogi következmények.

Mi azonban mindenre fel vagyunk készülve. A veszélyes fakivágásnál minden részletre ügyelünk,nbiztonsági eszközöket használunk, hogy a kivágás teljesen biztonságos legyen. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy az eljárás a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb legyen.

Ha veszélyes fát szeretne eltávolítani, akkor biztos lehet benne, hogy szakembereink magas színvonalú munkát végeznek el. Az eljárás megkezdése előtt felmérjük az adott helyzetet, és megtervezzük a legmegfelelőbb és legbiztonságosabb módját a fakivágásnak.

A fák eltávolítása nemcsak a biztonság szempontjából fontos, hanem esztétikailag is jelentős hatással lehet az ingatlanra. Egy olyan fa, amely beteg vagy sérült, nemcsak rontja az ingatlan megjelenését, de veszélyes lehet a környezetére nézve is. Ezért fontos, hogy időben felismerjük, ha egy fa veszélyes vagy beteg, és eltávolítsuk, mielőtt kárt okozna.

Az általunk végzett veszélyes fakivágás számos előnnyel jár. Elsődlegesen a biztonságot biztosítjuk Önnek, családjának és a környezetnek. Másodlagosan, az eltávolított fa helyére újabb növényeket ültetve még szebbé tehetjük az ingatlan környezetét, és növelhetjük az ingatlan értékét is.

A fakivágásról további fontos információk is megtalálhatók a honlapunkon. Az általunk végzett munka minőségének biztosítása érdekében a szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Célunk, hogy az Ön ingatlana a lehető legjobb állapotban maradjon, és az ingatlanban élők biztonsága mindig a legfontosabb számunkra.

Ha Ön is szeretné biztonságosan eltávolítani a veszélyes fákat az ingatlanáról, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A tapasztalt szakembereink a lehető legjobb minőségben és teljes biztonságban végzik el a munkát. Ha bármilyen kérdése van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy szeretne ajánlatot kérni a fakivágásra, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeinken.

SZÁMÍTHAT RÁNK!

 

Szükség esetén, darus autóval is rendelkezésre állunk!

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Hívjon MOST